Optimizare

Cand realizam optimizare site web incepem intotdeauna de la evaluarea situatiei curente a siteului adica pozitia in motoarele de cautare, numarul de referinte externe, modul in care cuvintele cheie sunt incluse pe pagina, tipul acestora, viteza de incarcare si altele. Astfel ne putem asigura ca pe site-ul dumneavoastra ajung persoane interesate de acel produs sau serviciu oferit si cuvintele de cautare sunt relevante pentru afacere.

Procesul de optimizare site poate sa dureze,  in functie de complexitatea sa, doar cateva zile sau sa insemne eforturi aproape zilnice pe parcursul a doua sau trei luni. De fapt, procesul de optimizare SEO ar trebui sa se desfasoare la un anumit nivel tot timpul cat afacerea dumneavoastra este activa deoarece piata evolueaza, preferintele clientilor se modifica, decizia de cumparare este influentata de numerosi factori, contextul se schimba, iar competitorii nu stau nici ei pe margine fara sa faca nimic.

   Chiar si un pachet standard de optimizare site poate sa aduca site-ul dumneavoastra din ultimele pagini in Google™ pe prima pagina, pe anumite cuvinte cheie, iar acest lucru va oferi afacerii dumneavoastra mai multa credibilitate. Veti observa astfel cum numarul de cereri de oferta si de vanzari va creste proportional, moment in care veti putea investi in optimizarea si mai avansata a siteului pentru a creste rezultatele si mai mult.
optimizare

  Domeniul SEO este in continua schimbare. Google™ aduce periodic schimbari importante algoritmelor de pozitionare in motorul sau de cautare si ceea ce functiona acum doua luni este posibil sa nu mai functioneze astazi, motiv pentru care este bine ca un profesionist sa fie mereu cu ochii pe nivelul de optimizare al site-ului. Nu de putine ori se constanta ca o scadere a vanzarilor este de fapt generata de o scadere a rankingului sau de disparitia unor linkuri catre siteul companiei.
   O parte importanta din optimizarea siteului o constituie prezenta activa in social media. Profilele de Facebook™, Google+™ populate de continut de calitate precum si existenta unui blog cu articole unice si folositoare sunt elemente indispensabile unei afaceri de succes.  

Optimizarea site-ului se realizeaza progresiv. Rezultatele se vad si pot fi cuantificate astfel ca rentabilitatea investitiei poate fi calculata usor. Companiile care sunt deja in primele locuri pe Google™ nu au ajuns acolo intamplator. Acest lucru pur si simplu nu se intampla pe aceasta piata decat pe nise extrem de inguste (de exemplu daca vindeti frunze de castan murate in otet dulce acrisor). Si poate nici atunci. Toate rezultatele de acest tip sunt rezultatul unor investitii si eforturi de optimizare site web constante si pe termen lung.  Nu este o coincidenta nici faptul ca aceleasi companii par sa apara mereu pe primele locuri chiar daca sunt cautate cuvinte cheie diferite.  Vreti sa lasati la voia intamplarii succesul companiei dumneavoastra sau sa va asigurati ca sunteti competitivi si va folositi de puterea celui mai eficient sistem de promovare?

  Optimizarea SEO este cea mai buna campanie de publicitate pentru orice companie. Peste 90% din clientii potentiali vin prin intermediul celui mai important motor de cautare din Romania, Google™. Mai mult, eforturile continue de optimizare va pot asigura unul din primele locuri in cautari, in mod organic, pentru perioade indelungate de timp si cu o investitie pe care de cele mai multe ori o veti recupera inca din primele saptamani. Contactati www.internetgraphics.ro pentru un audit preliminar gratuit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu