Secrete seo

Nu toată lumea este în măsură să poziționeze o pagină web în primele rezultate din Google. Iar cei care reușim, avem tendința de a păstra secretele noastre bine ascunse. De ce? din egoism?...
Există convingerea falsă că, dacă vom dezvălui toate "secretele", vom avea mai multi concurenți pe piață.
secrete seo

5 lucruri pe care cei care fac SEO nu le spune de obicei, dar cu siguranță te vor ajuta la îmbunătățirea pozitionarii web:

Secrete SEO

1. Optimizarea externa este mai importanta decat optimizarea internă a paginii tale web.
Toată lumea vorbește de optimizarea paginilor web pentru a iesi în primele rezultate în motoarele de căutare. Și toată lumea vrea să știe, ce ar trebui să schimbe în design-ul paginii, sau ce ar trebui să adauge la site-ul său, pentru a apărea în rezultatele din top. Se pare că optimizarea EXTERNĂ este mult mai importantă decât optimizarea INTERNĂ. Tot ceea ce faci in afara site-ul tău, are mai multă influență asupra poziționării decat ceea ce faci in interiorul său. Și totul se rezuma la un singur lucru: Generarea Link-urilor! Dacă nu generezi link-uri, site-ului tău, indiferent cât de bine optimizat ar fi el pe plan intern, nu atinge poziția dorită în Google.

2. Link-urile nofollow te ajută în pozitionarea web.
Vorbim de link-urile cu atributul "nofollow", care mulți oameni cred că sunt inutile pentru SEO, dar ele servesc (ai încredere în mine). "Un link este un link" Nu contează faptul că vine cu atributul "nofollow" sau vine fără el, acest link te ajuta în SEO.

3. Schimburile de link-uri îți pot dăuna grav.
Un mod rapid și ușor de a obține link-uri este de a cere  "colegilor webmasters", să includă un link către site-ul tău și tu vei face la fel. Și multi SEO-s recomandă această tehnică.
G R E Ș I T ! ! ! …Schimbul de link-uri afectează negativ în poziționarea web. Nu face schimb de link-uri cu alte site-uri!!

4. Conținutul INTERN duplicat este mai dăunător decât cel extern.
Oamenii sunt obsedati de conținutul duplicat, dar se pacălesc în ceea ce privește conținutul duplicat. Multe persoane se tem că altii le copie conținutul și-l postează pe alte site-uri și că acest lucru face ca Google să-i sancționeze pentru același conținut. În realitate, adevăratul conținut duplicat care este foarte grav, este conținutul duplicat intern.
În funcție de CMS-ul (management content system) pe care îl folosești în pagina ta web, este foarte ușor să ai conținut duplicat. Așa că ai mare grijă ca în pagina ta web, să nu ai doua sau mai multe pagini cu același titlu și conținut.

5. Vârsta domeniu afectează poziționarea
Un domeniu cu patru ani pe piată va avea privilegii mai mari decât un altul cu doar patru luni. Un domeniu care expiră în 2017 va avea privilegii mai mari decât unul care expiră anul viitor. Data expirării și vârsta domeniului afecteaza cu siguranta poziționarea  web.
Acestea sunt cinci lucruri pe care multe persoane din lumea Seo-ului nu vor să ți le spună, dar care influențează foarte mult succesul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu